luni, 2 aprilie 2012

Devil kiss.-Capitolul I.





Luna de pe cer era mai stralucitoare ca oricand.Stateam in casa si meditam. Ceva nu imi dadea pace. O colega imi spusese mai demult ca prin orasul nostru, mic si nesemnificativ isi facea veacul un vampir. Spunea ca poate fi vazut in barul de pe strada Frozen.

Fiind amatoare de mistere m-am imbracat repede cu ce mi-a cazut in mana si am iesit afara.Nu credeam ca voi gasi ceva, dar chiar nu aveam somn in acea noapte. Am intrat sfioasa in barul cel mic si cald de pe strada  Frozen. Barmanul imi aruncase o privire fulgeratoare. Probabil se intreba ce cauta o de doar 16 ani in acel bar. Nu m-am uitat la el si m-am asezat pe primul scaun din capat din care se vedea perfect usa. In bar mai era o femeie care avea in jur de 30 de ani bruneta cu ochii verzi si fata palida. A iesit repede din bar si ramasesem doar eu si barmanul. I-am cerut o cafea si cand a ajuns in dreptul mesei m-a intrebat:

- Pot sa stiu ce face o fata ca tine aici?

-Cercetari i-am spus pe un ton nervos. A plecat de langa mine. Acum orologiul batea ora 12. Eram pregatita sa plec cand deodata pe usa a intrat un barbat inalt, elegant, cu un par c astaniu, niste ochi albastrii cu reflexe violet si buze usor sangerii. S-a asezat langa usa iar barmanul i-a adus imediat ceva. ,,Nu cred ca el e cel pe care il caut” mi-am spus suparata. Poate era doar o legenda, poate nimic nu era real. Am iesit suparata din bar si m-am dus in parcul din apropiere.

Nimic bun nu se intampla aici..... Cred ca ma intorc acasa mi-am spus  in gand.... Deodata am dat peste acelasi barbat care era si in bar. Inima a inceput sa imi bata din ce in ce mai tare. S-a apropiat de mine si i-am spus nervoasa:

-Ce vrei de la mine?

-Mirosi frumos. Mi-a spus zambind.

-Lasa-ma in pace..! S-a apropiat de mine si .......apoi m-am trezit la mine acasa. Fusese doar un vis? M-am ridicat din pat, si m-am dus la baie. Am vazut in oglinda doua semne circulare, mici din care se prelingea usor sange.

Acum sa va aud parerile:)). Stati calmi nu e o poveste doar cu vampiri. Vi se pregateste ceva mult mai bun. Mu hahaha. (Asta a fost un ras malefic).=)).

9 comentarii:

  1. sunt foarte curioasa:X:X:X abia astept sa vad ce ni se mai pregateste...cu toate ca eu vreau sa ramana cu un vampir:X

    RăspundețiȘtergere
  2. "DOAR cu vampiri" :)). Curiozitatea ma omoara. Asteptam next.;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Super ideea:x
    Chiar pare o poveste frumoasa:*
    Continuarea>:d<

    RăspundețiȘtergere
  4. Te invit sa participi la concursul de pe blogul meu >:D< http://smile-without-you.blogspot.com/2012/04/concurs.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult de invitatie. O sa meditez si daca ma hotarasc ne vedem la concurs;)).

      Ștergere
  5. Uuuu!Vampiri!I like it!:))

    RăspundețiȘtergere