sâmbătă, 7 aprilie 2012

Devil kiss- Capitolul 6.

Deodata, am simtit nevoia se plec de acolo. De ce? Pentru ca imi venea sa plang si nu vroiam ca cineva sa  vada vreo slabiciune la mine. Am luat-o imediat la sanatoasa. Il auzeam pe Matt cum striga disperat din spate. Nu imi pasa. El putea sa ajunga la mine intr-o secunda. In fond, vampirii sunt foarte rapizi. Dar nu a facut-o. Pur si simplu statea acolo. Ca  o statuie. Am iesit si m-am asigurat ca sunt suficient de departe de conac. Conacul era cam pe la periferia orasului. M-am asezat langa un stalp si ma uitam spre cer. Vroiam sa plang , sa tip, dar nu puteam . Pur si simplu nu puteam sa scot nicio lacrima.Ca din senin a inceput sa ploua. Imi acoperisem ochiul cu un bandaj special facut la comanda. Din cauza ploii de udase asa ca la-m dat jos. Stateam acolo, pe jos, lasand ploaia sa cada peste mine. Deodata am simtit nevoia sa il vad pe Sebastian. Ma durea. Ma supara faptul ca el mi-a ucis parintii. Totusi o parte din mine nu il credea pe Matt.Of.!!!! Vroiam sa il vad pe Sebastian acum.
-M-ai chemat stapana? Se auzi o voce din spate.
Nu m-am speriat, ii recunosteam vocea lui Sebastian.
-Vino in fata mea.! i-am spus nervoasa lui Sebastian.
S-a asezat in fata mea, punandu-mi o umbrela deasupra capului. Il priveam in ochi si mai ca imi era frica de el. Avea o privire seducatoare.
-Demonii, trebuie sa ramana fideli stapanilor lor ,nu? Am spus lasand capul in jos.
-Da.! 
-Spune-mi adevarul.!Stii ceva despre parintii mei?
-Da, dar Ema, trebuie sa aflii asta singura...

Apoi  mi-am amintit  ceva ce imi spusese mama mai demult.
-Cand vei fi destul de mare, ca sa intelegi, cauta jurnalul meu. 
-Sebastian, ma poti duce acasa?
Sebastian s-a ridicat si m-a luat in brate, apoi am ajuns acasa.Am sarit repede din bratele lui si m-am dus in camera mamei. Era singurul loc in care putea pastra jurnalul. Si l-am gasit.! O carte veche, timpul nu fusese bland cu ea=)). Am deschis-o.
” Draga mea, daca citesti asta inseamna ca te-ai intalnit cu un vampir si probabil ai facut deja un contract cu un demon. Poate trebuia sa iti spun de cand erai mai mica sa nu faci asta , dar....Acum. Sa iti spun ceva. Orice ai face sa nu te increzi in vampiri. Spun numai minciuni. Noi am murit din cauza lor. Ne-au distrus. Am facut si noi un contract cu un demon si asa, ne-au luat sufletele. Vampirii ne-au omorat pentru ca noi eram vanatori de vampiri. Le omorasem conducatorul, dar apoi l-au omorat pe tatal tau. Am fost nevoita sa fac acest contract...Draga mea, ai grija ce decizii iei. Sa nu te pripesti.”.
Am inchis cartea. Mama mai scrisese, dar ramasesem marcata.
L-am chemat pe Sebastian. I-am spus sa se aseze pe pat.
-Ce doresti Ema?
-Euu...aproape ca muream de rusine..=)), dar am continuat....Sebastian, poti sa ramai cu mine in seara asta? Nu sa dormi cu mine. Doar sa vorbim.
El s-a ridicat si apoi....

9 comentarii:

  1. Eu te bat.:-w...ma lesi in suspans..:)) Sebastian mi'e drag rau:X:X. Matt pentru fapta ce'a facut.. off..merita bataie. Asteptam next..mai lung:-w, pls:o3!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si apoi...
    Iti place sa faci asta?:-?
    Poate ar trebui sa fac si eu asa ca sa vezi cum e:))

    RăspundețiȘtergere
  3. eu tot am o mica parte care spera ca matt e bun...e gresit sa visez????:)):)):))
    hai cu next-ul:X:X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  4. Si apoi?Si apoi ce?Ma duc sa citesc repede continuarea.Iti place asa mult sa ne ti in suspans!:))

    RăspundețiȘtergere