marți, 17 aprilie 2012

Devil kiss- Capitolul 11.

Știu la ce vă gândiți. Fata asta nu are postări normale? Am, dar nu azi. Azi, vine un nou capitol, mult mai anevoios, cu multe plânsete, și cu noi personaje. Eiii, de ce să vă mai țin în suspans? Spor la citit!

Am fugit prin casa, de parca eram nebuna, uitandu-ma dupa Sebastian. Am tipat ,l-am strigat, dar degeaba. El...plecase. Lasul! Ma lasase singura. Offf. Am urcat in camera mea, m-am pus pe pat si am inceput sa plang. Nu mai plansesem niciodata din cauza unui baiat. Apoi, m-am gandit la semnul din ochi. Daca mai era inca acolo, atunci contractul mai era valabil. Cu o farama de speranta am alergat in baie si m-am uitat la ochi. Dar, semnul disparuse. Am lasat capul in jos, in semn de regret si am iesit din baie. Ce aveam sa fac? Nu stiu daca uram sau iubeam faptul ca sunt inger. Poate era bine, daca m-as fi dus la Matt. Dar nu, in starea asta nu puteam. Am hotarat sa ma duc in biblioteca, sa mai citesc cate ceva. Am deschis usa, casa parea atat de goala, fara Sebastian. Imi placea sa il tachinez, sa ma uit la el, si acum el pur si simplu a plecat. Am oftat lung si am intrat in biblioteca. Am deschis toate cartile pe care le aveam despre ingeri, si de acestea aveam multe. Am citit ca exista o DIVIZIE A INGERILOR, pe pamant unde ingerii tineri invata ce trebuie sa faca. Nu se stia locatia exacta. Am inchis repede cartea. Eram confuza. Sa ma duc la divizie?M-am hotarat ca maine ma voi duce. Apoi mi-a sarit in ochi o carte. Nu avea titlu, statea pur si simplu acolo, parca chemandu-ma. Am deschis-o. Era o carte adresata ingerilor. Despre cum sa chemi demonul care te-a ajutat sa iti dai seama ca esti inger. Bingooo.! Puteam sa il chem pe Sebastian. Nu am stat mult pe ganduri si am citit incantatia de acolo. Apoi, cartea a disparut iar in fata mea statea un baiat inalt cu ochii negri, parul brunet . Nu era Sebastian. Eram speriata.
-Deci tu esti Ema? A spus zambind.
-Mda. Am spus aproape murind de frica.
-Eu sunt Dustin. Eu voi fi profesorul tau, din Divizia Ingerilor.
-Eu...inainte sa ii pot spune ca il asteptam pe Sebastian, si nu pe el, m-a luat de mana si am ajuns in fata unei institutii mari, albe ca laptele si foarte frumoasa.Am intrat sfioasa, cu Dustin, care ma tinea de mana. Am ajuns intr-o sala de clasa goala, in care el mi-a dat o uniforma alba, formata dintr-o fusta si un maieu, si bineinteles tenisi. Ce cautau tenisii intr-o costumatie ca asta?
-Ema,acum ca ai uniforma, da-mi voie sa iti spun bine ai venit, la academia noastra.
-Academie? Adica trebuie sa invat aici?
-Da. Esti un inger. Timp de 4 ani vei invata aici.
-Dustin, spune-mi mai intai ce face un inger.
-Pai...a urmat o pauza in caree Dustin a zambit. Un inger omoara demonii si vampirii. Nu e logic?

8 comentarii:

  1. a cazut din lac in put:)) imi este dor de matt si sebastian:(( sper ca dustin asta nu va incerca nimic:)) hai cu next-ul

    RăspundețiȘtergere
  2. :). Am nextul in pc. Ma gandeam sa organizez un concurs. Si cine va castiga, va primi urmatoarele capitole inaintea tuturo. Deci, astept inscrieri.!

    RăspundețiȘtergere
  3. de ce am senzatia ca va trebui sa il omoare pe Sebastian.... oricum asteptam next.:D

    RăspundețiȘtergere
  4. Mda...cum de da fata asta numai de probleme,saraca?O compatimesc.
    Deci nu numai ca singurul baiat(demon)de care s-a indragostit a plecat,dar pe deasupra mai trebuie sa se duca si la o scoala de ingeri.Ce mai viata!
    Mi-a placut capitolul.Posteaza repede!:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Ok ... deci mie mi-e dor de Sebby. Particip la concursss!!! >:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Inca un participant. Si Andreea vrea.:). Pun regulamentul.:D

    RăspundețiȘtergere