marți, 17 aprilie 2012

Concurs-Devil kiss.

Vin cu o altfel de postare. Din păcate e tot în legătură cu ficul.Organizez un concurs. E doar pentru cei interesați de ficul Devil kiss. Și iată regulamentul:
1. Vă inscrieți cu numele la aceasta postare.
2. La comentariu veți scrie:
a. Părerea voastră despre fic.
b. Ce vă place/ nu vă place.
c.De ce personaj vă place.
d. Cum ati vrea să fie finalul.
Eu voi alege comentariul care imi place, a da:D. De asemenea vreau sa lasați si id-ul de mess. Câștigătorul va primi in exclusivitate, următoarele părți din fic.
Vă aștept in număr cât mai mare. Și a da.! Baftă la scris.:)

6 comentarii:

  1. Imi place concursul.Ma inscriu.:D
    Okay,sa incepem!
    Mi se pare foarte interesant ficul.Este unul dintre acele povesti cu vampiri si in general cu fantazie care place tuturor adolescentelor.Ti-am mai spus,mi se pare ca e ceva gen romeo si julieta.Imi place mult cum o faci pe ema sa para o fata dura si in acelas timp foarte fragila.Imi place cum dai un aer clasic ficului datorita conacului in care locuieste ema.Alt lucru care da un aer clasic si misterios ficului este semnul pe care il avea ema in ochi.Inca cateva lucruri care imi plac sunt,de sicur,toate lucrurile supranaturale si romantice care se intampla in poveste.
    Acum sa vorbim despre lucrurile care nu imi plac asa mult.Nu prea imi place ca matt a incercat sa dea vina pe sebastian pentru moartea parintiilor emei.
    Imi plac toate personajele dar preferatul meu este Sebastian pentru ochii lui verzi.:X:))
    Id-ul meu este iza_mary 89.

    RăspundețiȘtergere
  2. Okay... Particip.
    Acum sa incep...

    Imi place foarte mult ideea acestui fic, modul in care ti-ai construit personajele, si ... mai ales actiunea supranaturala clasica, inger si demoni si vampiri, intre care daca renunti la prejudecati chiar poate exista o relatie.
    La povestea ta imi plac, dupa cum am scris si mai sus, personajele. Modul in care Ema realizeaza sentimentele ei pentru Sebby [:X:X], felul in care vorbeste Sebastian, felul in care actiunea ia o intorsatura drastica, totul imi induce acea senzatie de film clasic, in Anglia Victoriana, in care decorul e realizat numai din case vechi, cladiri sofisticate si imbracaminte eleganta.
    Singurul lucru care nu imi place e ca... te inspiri [nu copiezi] din anime-uri pe care le-am vazut. Uneori am vaga impresie ca stiu ce se va imtampla.
    Cel mai mult imi place de ... :-? Sebastian. Pare baiatul ideal pentru mine: ochi verzi, frumos, vorbeste frumos, politicos, istet, care chiar se gandeste la persoana pe care o iubeste. Nu stiu daca il vad cum l-ai vazut tu cand l-ai conceput, dar mie asa imi pare.
    Am o pasiune pentru povestile cu finaluri triste, insa la asta ceva trebuie sa fie diferit. Chiar o poti finaliza prin intalnirea celor doi, sa fie o drama, nu o tragedie. Doar ca ar trebui sa lase in urma un impact puternic pentru cel care citeste, sa se schimbe radical ceva, viata celor doi [indiferent care va fi cuplul intr-un final]

    Id-ul de mess: broken_rose99@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc de participare. Asa e cu anime-urile, dar mai pe final, povestea se va mai schimba cat de cat.

      Ștergere
  3. Suna interesant dar mie imi place sa citesc nu sa comentez:x
    Mult succes tuturor:*

    RăspundețiȘtergere