vineri, 30 martie 2012

Capitolul 9- La revedere.

-Esti frumoasa, spuse Syo plangand. Mi-a luat fata in mainile lui si a vrut sa ma sarute. I-am dat peste maini si i-am spus sa plece.Facuse o fata cam speriata, dar a plecat. Ma saturasem de toti. De ce mi se intamplau toate numai mie? Nu vroiam ca toata lumea sa rada de Syo , pentru ca e cu mine. Eram hotarata sa ma despart de el. Chiar daca ma durea. M-am imbracat, si m-am dus la el. Am intrat usor in camera.
-Te simti bine? A spus repede cand m-a vazut.
-Nu,  vreau sa vorbim.
-Despre ce?
- Syo, imi pare rau vreau sa ne despartim.
I-au dat ochii in lacrimi, m-a luat in brate si mi-a spus:
-Nu imi fa asta. Te rog.
-Nu vreau sa suferi din cauza mea. Imi pare rau. La revedere. Am plecat imediat de la el din camera. Eram trista. Ma durea inima atat de tare. Dar eu nu mai aveam inima. Era rupta in bucati. M-am dus in camera mea si l-am vazut pe Kaoru. Imi era frica de el. Am lasat capul in pamant si m-am grabit spre camera, insa el m-a oprit.
- Ce mai faci Haruka? Mi-a spus in mod ironic.
-Lasa-ma in pace. Tu nu esti om. Te urasc. Asta i-am spus ultima oara. Am plecat in camera, mi-am luat un carnetel si am iesit afara. Vroiam sa ma detasez de toata lumea. M-am asezat pe o banca si am stat mai multe ore acolo.Deodata Ren s-a apropiat de mine.
- Ce faci singura aici?
-Meditez...i-am spus zambind.
-Cum mai merge cu Syo?
-Eu...adica noi....Nu mai exista noi. Chiar imi facea placere sa vorbesc cu Ren.
-Ce s-a intamplat?
-Pot avea incredere in tine?
-Da...Desigur. Am vorbit cu el ore in sir.Imi era singurul prieten. 
-De ce nu te impaci cu Syo? Nu e bine ce faci. Va faceti rau amandoi.
-Nu pot....O sa sufere. Nu vreau asta.
-Ba nu va suferi. El mereu te va iubi. Acum du-te si vorbeste cu el.L-am pupat pe Ren pe obraz si am plecat. Poate avea dreptate , poate chiar trebuia sa ma impac cu Syo. M-am dus in camera lui. Am deschis usor usa. Acolo era Syo, se saruta cu o fata. Si-a batut joc de mine tot timpul . Si eu ca o proasta l-am crezut. Acum chiar ii spusesem LA REVEDERE.! M-am dus in camera lui Ren. I-am spus ce se intamplase si mi-a zis ca el va fi mereu acolo pentru mine. Am stat cu el toata noaptea. Dar tot ma durea foarte tare tradarea lui Syo.



6 comentarii: