sâmbătă, 3 decembrie 2011

Partea aII-a

Cand am ajuns acasa eram asa de fericita. Parca Zero era partea acea care lipsea din viata mea. M-am ridicat din pat si am privit pe geam: Cineva arunca cu diversi bulgari de zapada in geam ..era Zero..i-am pus sa inceteze...ca voi cobori imediat..

 Am ajuns jos.El m-a cuprins usor cu bratele. Avea niste maini atat de puternice si mirosea atat de frumos, avea fata calda si palida. In acel moment nu stiam cum sa reactionez. Sa il imping? Nu, nu puteam , ma simteam asa de bine. Mi-a pus mana pe fata si mi-a soptit la ureche:
- Esti foarte frumoasa.
Credeam ca voi cadea din picioare. Acele cuvinte parca aveau o incarcatura sentimentala deosebita. Mai ca imi venea sa il sarut. Dar parca ezitam. Ceva ma oprea. Daca el nu vrea? Insa deodata am simtit ceva deosebit..am vazut cum buzele lui sau lipit usor de ale mele. Incremenisem.Avea niste buze atat de moi. Atunci puterile m-au lasat si am cazut usor pe zapada. El m-a prins si mi-a spus usor:
- Ce s-a intamplat? Te simti bine?
Nu am indraznit sa ii spun nimic. Am facut ceva si mai nebunesc. L-am sarutat eu.
Parca nu mai vroiam ca el sa plece de langa mine.Mi-a pus mana pe frunte si mi-a spus :
- Ai febra. Sa mergem la mine sa iti dau ceva de mancare si sa iti fac un ceai ca sa te incalzesti. Nu am opus rezistenta. In ciuda tuturor lucrurilor aveam 19 ani si abia intrasem la scoala( asa imi placea sa ii spun facultatii). Casa lui era impresionanta..era atat de mare, iar decoratiunile erau impresionante.Deodata cineva ma cuprinde de talie.
- Aseaza-te te rog. Nu vreau sa te imbolnavesti si mai tare.
- Multumesc Zero.
Eram usor speriata. Era primul meu sarut. Si era primul baiat din viata mea. Nu vroiam sa il pierd.
Asa ca l-am tras de maneca si i-am zis:
-Tu chiar ma iubesti ?
El s-a uitat mirat la mine si mi-a spus :
- Daca nu te iubeam nu te mai sarutam.
Si a facut-o din nou. Facuse din nou acei ochi micuti care parca te hipnnotizau. Si m-a sarutat din nou. 
   Am adormit amandoi imbratisati pe canapea.
                                Sfarsitul partii a II-a.

2 comentarii: