marți, 4 februarie 2014

99% Pasiune, 1% Nesiguranta.

Astazi, am fost placut surprinsa de o reclama la o campanie celebra de suc. Incercam sa ascult o melodie pe YouTube, iar reclama asta imi statea in cale. Titlul care aparea era : ''We are lucky .'' Am decis, sa vizionez, pentru ca un minut nu era tocmai o eternitate....A fost cel mai bun minut din viata mea!
In acest proiect, intitulat ''We are lucky'', un domn, casatorit si a carui sotie asteapta un copil, ofera oamenilor fara posibilitati(si nu numai), dar care au un vis cate 1000 $ . 
Conditia este ca acei bani sa fie folositi intr-un scop pozitiv. Nu este un om cu bani, din contra,banii pe care ii ofera, i-a castigat si voia sa mearga in spatiu cu ei. Apoi, insa, a decis ca vrea sa faca o schimbare,asa ca ofera, in fiecare zi, cate 1000$, unui om. Cand a fost intrebat de ce face asta, domnul a raspuns senin :
"-Pentru caldura pe care oamenii acestia mi-o ofera printr-o imbratisare. Pentru fericirea pe care o vad pe fetele lor, pentru bucuria de a vedea pe cineva multumit de sine."
Eu una, ma simt depasita. Omul acesta este uimitor. Nu planuieste sa primeasca o rasplata nationala pentru ceea ce face, vrea doar sa ii faca pe ceilalti fericiti. 
Acesta este tipul de om pe care il admir, tipul de om cu care as vrea sa petrec o dupa-amiaza intr-o cafenea, tipul de om cu care as putea sa ma pierd in discutii. Nu va indemn sa faceti ce face dumnealui, va spun doar sa aruncati o privire pe site-ul lui si sa va ganditi putin daca merita sa faci ceea ce face el .
Site : http://we-are-lucky.com/ .
Multumim pentru o lectie frumoasa de viata! Uitati cateva dintre pozele oamenilor pe care i-a facut fericiti :4 comentarii:

 1. Ce frumos!^^Am vazut si eu cateva filmulete cu oameni de genul.Bine ca mai exista si asemenea persoane.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da , ideea e foarte interesanta si chiar sunt foarte multi oameni cu idei geniale pe planeta asta, doar ca nu sunt atat de cunoscuti... :D Thanks for reading!! ^^

   Ștergere
 2. Omul ăla merită toți banii. Și la propriu și la figurat.
  Ceea ce urmează să spun nu are legătură cu postarea. Rima? Rima pe care o știu eu? Rima = Ioana? Adică .. stă și omu liniștit pe blog, și vede că are 2 persoane interesate pe blog la ea -fericire- și o recunoaște pe una dintre ele. Ești Ioana, nu? Eu sunt Andreea, Lush, străina aia ..

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Iubireeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. >:D<

   Ștergere