vineri, 7 decembrie 2012

Capitolul XI-I'm back . b-)

Eu din nou . Scuzati absenta, ideea e ca scoala mi-a acaparat mai tot timpul si nu prea am avut loc si pentru activitatile pe care obisnuiam sa le fac. Daca tot m-am intors, m-am hotarat sa continui povestea, nu stiu cata lume o asteapta . O.O

Sarutul cu un baiat nu erau lucruri pe care le aveam in plan . M-am indepartat usor . L-am privit lung, fara sa clipesc . Era ceva straniu cu acest baiat . Ochii lui, erau foarte rosii, ma privea intens fara sa spuna nimic si fara sa respire .
-Uite ce e. Nu stiu ce fel de persoana esti si sincer nu vreau sa aflui . Vreau doar sa plec odata de aici. Intelegi ? M-am saturat . De tine, de tampeniile pe care le scoti pe gura, m-am saturat sa te vad zilnic si sa viu nevoita sa iti suport abuzurile. Nu sunt o bucata de carne . Sunt o fiinta umana . Nu poti sa ma saruti si sa faci ce vrei cu mine. Nu sunt a ta . Si nici nu voi fi niciodata, la naiba! Sa iti intre bine in capul ala pe care il tii pe umeri. Intre noi nu va fi nimic niciodata . Acum iesi din camera mea , vreau sa ma imbrac ! In tot acest timo, m-a privit si expresia de pe fata lui nu mi-a aratat nimic. Nici dezamagire , nici fericire . A iesit usor din camera si mi-a spus :
-N-o sa imi cer scuze pentru ceea ce simt .
Mi-am dat ochii peste cap si m-am imbracat. Eram obosita si imi simteam corpul greoi . M-am intins pe pat, m-am invelit si am adormit . Cand am deschis ochii tata era pe un scaun , langa patul meu . Cand a vazut ca am deschis ochii fata i s-a intunecat .
-Tata, ai ajuns! L-am imbratisat , insa nu mi-a raspuns . Mi-am intors privirea. Ceva nu era in regula cu el .
-Bliss, trebuie sa vorbim urgent . Nu-l mai vazusem atat de serios . Picaturi de transpiratie se plimbau pe fata lui, ochii ii erau scosi din orbite si tremura.
-Esti ciudat. Ce se intampla ?
-Uite, tu stii ca mama ta a murit cand te-a nascut.
-Asa e , am aprobat .
-Nu e asa . Bliss, mama ta traieste.Stiu ca o sa iti vina greu sa crezi, insa ea este un vampir. Acea creatura mitologica care se hraneste cu sange.
-Despre ce naiba vorbesti ? Sangele imi umbla necontenit prin vene. Capul ma intepa ingrozitor si inima imi batea cu putere . Stai. Jared mi-a spus ca sunt vampir si ca sunt a lui . Ce naiba se intampla de fapt ?
-Lasa-ma sa iti explic . La inceput au fost doua clanuri de vampiri . Al nostru si clanul tatalui lui Jared . In fiecare an, o fata de la noi din clan se casatorea cu un baiat de la ei din clan . Cand a venit randul nostru mama ta s-a opus pentru ca nu ii placea acest ritual . Ne-am certat si clanurile s-au destramat . Intr-o noapte parintii lui Jared ne-au atacat . Ne-am luptat insa au reusit sa o prinda pe mama ta. Au spus ca daca nu o sa te casatoresti cu Jared o vor omori . N-am avut de ales. Esti a lui Jared. Mama ta, insa nu a suportat asa ca a plecat. Nu stiu unde e . Imi pare rau, a spus lasand capul in jos .
Mi-am intors privirea spre geam . Eu nu sunt umana . Sunt o creatura .
-Va trebui sa omor oameni ?
-Nu esti inca vampir complet . Jared si tu trebuie sa faceti un ritual . Abia atunci vei fi vampir .
-Nu voi face asta . Nu pot.
-Bliss, avem nevoie de unirea asta. Mai sunt cativa vampiri pe lume . Trebuie sa formam din nou un clan .
-Nu imi pasa. Tata, nu pot . Nu vreau sa fiu cu Jared.
-Nu a spus nimeni ca trebuie sa fie neaparat Jared . Poate fi si Zayn si altii vampiri din fostul clan .
-Poftim?! Zayn e vampir ?
-Da, draga . Uite, iti dau timp sa te gandesti .
-Nu-ti pasa de mine . Stii ce ? Meriti sa mori tata!
Am auzit usa inchizandu-se si l-am vazut pe Jared intrand .
-Tu ce vrei ? Am zis intorcand privirea .
-O sansa.
-N-o sa o ai .
-Bliss, eu....

4 comentarii: