duminică, 29 ianuarie 2012

Compasul in sapte culori: Capitolul I-Inima sensibila.

-Cu ce va putem ajuta domnisoara?
-Am venit pentru examenul de admitere....Pot sa intru, va rog?
-Ne pare rau. Dar ati intarziat! Nu puteti intra!
-Dar, eu..
-Nici un dar.! Nu puteti intra.!

-De ce nu o puteti lasa sa intre? Examenul nu a inceput inca. A spus un baiat blond cu ochi albastrii si patrunzatori, in timp ce imi punea o umbrela deaspura capului.
-Ne pare rau. Domnisoara a intarziat , asa ca...
Dar o voce l-a intrerupt pe paznic.
-Domnisoara a intarziat pentru ca a ajutat o fetita care s-a pierdut. Asa ca mai bine ati lasa-o sa intre.A spus un baiat in timp ce cobora dintr-o limuzina. Era si el blond , dar avea ochii verzi. Era imbracat elegant ceea ce inseamna ca era dintr-o familie importanta.
-Ne pare rau, dar nu.
-Va rugam! Am spus toti in cor.
Deodata acestia au primit un telefon si m-au lasat sa intru. Le-am multumit celor doi  pentru ajutorul oferit si m-am indreptat in fuga spre academie. Ce proasta sunt! Nu i-am intrebat cum ii cheama. Ce faceam eu aici? Dadeam examenul pentru a intra la academia de muzica. Inca de cand eram mica tot ce mi-am dorit a fost sa compun muzica. Sa gasesc un fel prin caree intreaga lume sa vada ce simt.Si spre fericirea mea am trecut examenul!De acum voi studia si voi locui aici la academie.Voi sta in camera cu o fata pe care am cunoscut-o la examen: Tomo. Era draguta.Ne-am imprietenit din prima. In sfarsit prima zi de scoala.! Cate emotii.! Inima imi batea asa de tare ca nu mai puteam respira. Am intrat timida pe usa asa fel incat nimeni sa nu ma vada. Nu imi placea sa se uite lumea la mine.
-Buna ! S-a auzit o voce din spate...Era baiatul acela cu ochii alabastri care m-a ajutat in acea zi.
-Buna.! Am spus putin speriata...Ma numesc Haruka.
-Ma bucur sa te cunosc.!Eu sunt Kaoru. Sunt fericit ca suntem in aceeasi clasa.
-Imi amintesti de cineva, a spus o voce necunoscuta din spate....De fosta mea prietena , Eliza. Esti foarte draguta. Apropo eu sunt Hikaru.
-Ma bucur sa te cunosc Hikaru. Eu sunt Haruka.Nici el nu era un baiat prea urat din contra arata chiar bine.
-Las-o in pace! O sperii, spuse un alt baiat. Eu sunt Tamaki.
-O , Doamne cate cunostinte intr-o singura zi! Am spus zambind.
Dupa ce s-a terminat orele am mers cu Tomo la cantina. Ea a mers putin mai in fata pentru ca e mai indrazneata, insa eu fiind mai neindemanatica m-am impiedicat. Inainte sa imi dau seama cineva ma prinsese intr-o stransoare atat de puternica si totusi atat de blanda........

P.S: Scuzati numele. Voi continua cand am timp:)). Acum am avut 10 minute libere si il aveam demult in calculator. Sper sa va placa:D.

joi, 26 ianuarie 2012

Anunt.:)

Blogul meu va lua o pauza nedeterminata. Am prea multe lucruri de facut si nu am timp de el. Nu era prea multa lume interesata, dar le multumesc celor care au facut-o. Cand termin cu toate voi reveni cu postari.:D
                                Mersi de atentie.!:*

vineri, 13 ianuarie 2012

Orpheus.!

Gravat in inima mea,Primul impact, prima bataie a sufletului. Orasul tremura in liniste: Unde s-a dus cantecul imprimat in amintirile noastre?...La sfarsitul, labirintului fara sfarsit(:D). Crede doar, lipseste doar. Ce iti doresti acum? Salveaza-ti sufletul, Desi stiu ca suntem despartiti.:( Asculta-mi aripile in aceasta noapte. Sub cer suntem unul. Steaua ce arde vesnic, pentru ca nu suntem singuri. Cantecul tau de dragoste distant, isi ia zblorul. Ai incredere in ziua stralucitoare, In bataia inimii venita din dragostea noastra neconditionata. Vom avea un vis inocent.! Simte-ma , atinge-ma.! Bataia inimii mele este viitorul! Catre lumea unde se ivesc zorii, Steaua lui Orfeu rasuna:)!!

Poate nu veti intelege foarte bine aceasta postare. Dar daca cititi incet si calm veti descoperi magia. Nu ma intrebati de unde mi-a venit...pur si simplu am scris-o. Am sa mai pun postari de acest gen...Sper sa va placa.:)...Ma gandeam sa particip cu ea la un concurs...voi ce credeti:)?

luni, 9 ianuarie 2012

Sarut.:))

Dupa atatea povesti mai triste..sau postari mai triste:)), m-am gandit sa pun una mai vesela. E despre un subiect de ala:)...Sarutul. Nu stiu ce gandesc persoanele cand se saruta, dar pentru mine sarutul e ceva magic.Adica , daca chiar iubesti persoana cu care stai nu te intereseaza numai sa te ”mozolesti”(Scuzati limbajul:-j) cu el toata ziua. Pana si un pupic de ala pe obraz parca e important. Cand ii aud pe unii, sau pe ”unele”...:Si cum saruta prietenul tau?...Sarutul pentru mine a fost , este , si va fi ceva doar intre mine si persoana respectiva. Nu ma duc la primul om de pe strada si ma laud la el.:|.  Daca stam bine sa ne gandim, cred ca pentru unii mai inportant este sarutul decat relatia in sine.:))))))). Se mai intampla si de astea:-j . Sau mai vezi ca iti spune cineva ca daca nu ai prieten sau nu te-ai pupat nici o data cu cineva, esti fraier. Ete na.! Ei sunt mai destepti ca fumeaza si fac alte prostii. Lasa sa raman eu fraiera si ei sa ramana cu iubitii si iubitele lor. :) Sa vedem ce o sa iasa=)).Cand intalnesc persoana potrivita atunci stiu ce am de facut. Pana atunci: Lasa-ma sa fiu fraiera.






P.S.: Asta e parerea mea. Nu stiu care e a voastra dar as fi bucuroasa sa o aflu.:x

sâmbătă, 7 ianuarie 2012

Inspiratie.:x

Pff. Sambata seara. Stare de aia , iti vine sa te urci pe pereti x_X. Incepi sa te cufunzi in ganduri, iti amintesti tot ce ai facut. Chestii pe care nici nu stiai ca le ai in cap.:|. Nu e o stare de plictiseala, Din contra te gandesti parca la viata ta:)). ”Meditezi”. Si apoi iti vine cap: Ma simt singur. Nu am pe nimeni. Oare asa sa fie:)?....Nu nu e asa. Stii cum e? Vezi oameni fericiti pe strada, Si in cap e ceva de genu(Ce ma enerveaza). Eu cel putin asa ma simt. Sunt moment si momente. Uneori chiar ma bucur sa ii vad, alteori nu suport pe nimeni.Viata nu?:-/.

Stai si te uiti pe pereti. Eee, odata si odata tot trebuie sa te trezesti.:).!

miercuri, 4 ianuarie 2012

O provocare! O accepți?

Stii cum e? Te trezesti mereu..si zici: Inca o zi..Inca o provocare.:-j. Plictisit de aceleasi activitati de zi de zi. Adica e ceva de genul: wake up;!.  Viata in general, pentru mine a fost o provocare.;)(O accepti sau nu)? Depinde de tine. Stii cum se zice: :):•Constiinta vietii pretuieste mai mult decat viata.! Adica nu lasa viata sa faca ce vrea din tine:p! Fa tu ce vrei din ea.^_^. Zambeste si arata-ti tie ca poti fi puternic. Chiar daca uneori zicem ceva de genul: De ce mai traim? x_X. Adica am pierdut. Nimeni nu ma iubeste! Eu nu contez. Nu!!:). Pune piciorul in prag si bucura-te de fiecare clipa.! Ce daca ala te uraste? Da-l dreq. Ii trece. Fii tu.:)!! Viata e o lupta:* O accepti sau o accepti. Oricum ai face tot o accepti:)). Asa ca nu o fa degeaba^^.!

marți, 3 ianuarie 2012

Atitudinea conteaza.!

Profit de ocazia asta ca sa va urez ,,La multi ani!,,. Acum revenind la ale noastree. Vad ca din ce in ce mai multi incearca sa fie ,,cool” si fac tot ce le spun altii. Chiar crezi ca daca bati pe cineva sau injuri esti mai tare? Din contra vei primi in schimb doar dispretul celor din jur. Nu te ascunde dupa o masca. Atitudinea conteaza. Ridica-te si demonstreaza-le tuturor ca poti fi ,,Fain” si in felul tau. Impresioneaza-i pe toti cu calitatile tale si arata-le cine-i seful. Nu te mai subestima. Daca tu ai o parere proasta despre tine restul ce vor crede? Asa ca ,,S-o facem!” ...Be original:) Just be you.!